Over duurzaam beleggen academie

Welkom bij de DuurzaamBeleggenAcademie

Duurzame en verantwoorde groei van je vermogen

Over ons

Steeds meer mensen gaan beleggen om meer rendement te maken op hun vermogen. Met de juiste kennis en informatie hoeft beleggen niet risicovol te zijn. De DuurzaamBeleggenAcademie helpt beleggers om de juiste keuzes te maken voor hun vermogen. Met aandacht voor duurzaam en verantwoord ondernemen. DuurzaamBeleggenAcademie is een onafhankelijk bedrijf, dus we blijven altijd objectief.

Loege Schilder is in de jaren '90 begonnen met beleggen en leerde het vak met vallen en opstaan. De eerste jaren steeg de beurs sterk en was het niet ingewikkeld om een hoog rendement te halen. Maar later bleek het risico toch wel hoog en verdween een groot deel van de winst als sneeuw voor de zon. Na het afronden van zijn studie economie heeft Loege het vak geleerd in verschillende rollen o.a.: handelaar, fondsmanager, Chief Investment Officer en adviseur van pensioenfondsen en verzekeraars.

De laatste jaren zijn er veel mensen begonnen met beleggen omdat ze meer vermogen willen en soms ook moeten opbouwen. Wat dat betreft lijkt deze periode sterk op het einde van de jaren '90 toen Loege zelf begon met beleggen. Hij wil zijn kennis overbrengen zodat de nieuwe groep beleggers niet dezelfde fouten hoeft te maken. En dan het liefste op een duurzame en verantwoorde manier. Want een aantrekkelijk rendement én een investering in een betere wereld kunnen prima samengaan.

Onze jarenlange ervaring in vermogensbeheer en fondsmanagement hebben wij vertaald naar een programma voor mensen die op duurzame en verantwoorde wijze willen beleggen. Met onze hulp kan iedereen een gebalanceerde portefeuille opbouwen die op lange termijn een mooi rendement oplevert. Wij helpen je met online cursussen, trainingen en persoonlijke coaching. 

Heb je af en toe het idee dat je de controle over je beleggingen kwijt bent, dan helpen wij je de regie weer terug te pakken. 

Wie zijn wij?

Loege Schilder Duurzaam beleggen academie

Drs. Loege Schilder RBA

Founder / Trainer / Coach

Loege belegt sinds zijn tienerjaren en heeft van zijn passie zijn beroep gemaakt. Eerst als optiehandelaar op de beursvloer en daarna als vermogensbeheerder. De door hem opgerichte bedrijven Care IS en Axento vermogensbeheer werden 3 keer gekozen als beste vermogensbeheerder.

Tegenwoordig is Loege beleggingscoach en trainer. Hij is geregeld te gast op BNR nieuwsradio en schrijft artikelen voor Belegger.nl, Fiscalert en Telegraaf Media Groep. 

Volgens Loege zijn vertrouwen, persoonlijke wensen en doelen, kennis en risicobeheer de basis voor een succesvolle, duurzame en verantwoorde beleggingsstrategie. 

Jaap Plat duurzaam beleggen academie

Jaap Plat

Fundmanager

Jaap verdient al sinds de jaren negentig zijn sporen in de beleggingswereld. Na zijn begin als optiehandelaar op de beursvloer in Amsterdam heeft hij op diverse Europese beurzen succesvol gehandeld.  Door zijn ervaring heeft hij geleerd om gebruik te maken van slimme optiestrategieën. 

Jaap weet hoe belangrijk het is risico's te beperken ten einde mooie rendementen te kunnen behalen. Hierbij bouwt hij op zijn ervarenheid, discipline en flexibiliteit .

Door het maken van bewuste duurzame beleggingskeuzes wil hij bijdragen aan een betere toekomst.


Sabine Pronk duurzaam beleggen academie

Sabine Pronk

Training / Organisatie

Sabine is een spontane professional met brede ervaring in de wereld van training & ontwikkeling en zakelijke dienstverlening. Ze is niet alleen gepokt en gemazeld bij bedrijven zoals Microsoft en Dun&Bradstreet, maar heeft ook ervaring met start-ups, het MKB en maatschappelijke organisaties. 

Het bouwen van duurzame klantrelaties door middel van kennisoverdracht, oog voor detail, verbinding en servicegerichtheid is haar ambitie.

Binnen DuurzaamBeleggenAcademie richt Sabine zich op het trainings- en coachingsaanbod, kwaliteitsmanagement en customer success.

Wat vind JIJ belangrijk?

Laat jouw portefeuille een spiegelbeeld zijn van jouw eigen waarden en normen!


Wat vind jij belangrijk?

Investeren in lokaal ondernemerschap
Gelijke kansen voor iedereen op de arbeidsmarkt
Sociale werkomstandigheden
Klimaat en milieu


Bij de DuurzaamBeleggenAcademie leren we je oog te hebben voor kansen en mogelijkheden.
We begeleiden je op het gebied traditionele beleggingswaarde zoals rendement & risico. Maar we stellen je ook voor aan alternatieve, innovatieve vormen van duurzaam beleggen zowel beursgenoteerd als niet-beurs genoteerd.

Je krijgt beschikking tot de bronnen die je helpen je eigen, op maat gemaakte duurzame en verantwoorde keuzes te maken en uit te voeren. 

Wat doen we?

Duurzaam Beleggen Stappenplan

Leer in 6 online modules verantwoord en duurzaam beleggen.


Na deze cursus weet je wat jij moet doen om je vermogensdoelen te halen en hoe je de meest gemaakt beleggersfouten voorkomt.

DBAandelenClub

Word lid en krijg het beste van twee werelden.


Doorlopende toegang tot onze aandelenanalyses, cursussen en coaching. Wij helpen je op weg en houden je daarna scherp.

arrow_drop_up arrow_drop_down