TEAM DBAC

Een schat aan ervaring, professionaliteit, creativiteit en flexibiliteit zijn onze kenmerken. Vanuit onze passie voor beleggen, duurzame organisatieontwikkeling en educatie richtten we in 2021 DuurzaamBeleggenAcademie op. 

team-dbac
Loege Schilder

Loege Schilder
Founder/Trainer/Coach

Sinds mijn tienerjaren beleg ik en heb van mijn passie mijn beroep gemaakt. Eerst als optiehandelaar op de beursvloer en daarna als vermogensbeheerder. 

Tegenwoordig ben ik gecertificeerde ESG-beleggingscoach en trainer. Geregeld ben ik te gast op BNR nieuwsradio schrijf ik artikelen voor Belegger.nl, Fiscalert en Telegraaf Media Groep. 

In mijn overtuiging zijn vertrouwen, persoonlijke wensen en doelen, kennis en risicobeheer de basis voor een succesvolle, duurzame en verantwoorde beleggingsstrategie. 

Sabine Pronk

Sabine Pronk
Academie

Gedurende mijn loopbaan had ik de kans om brede ervaring in de wereld van organisatiecultuur, training & ontwikkeling op te doen. Mijn ambitie is het bouwen van duurzame organisaties. Daarbij horen verbinding, kennisoverdracht, oog voor detail en servicegerichtheid. 

Binnen DBAC richt ik me op het trainings- en coachingsaanbod, content over duurzaamheid in de breedste zin  en kwaliteitsmanagement.

Jaap Plat

Jaap Plat

Fundmanager

Al sinds de jaren negentig verdien ik mijn sporen in de beleggingswereld. Na mijn begin als optiehandelaar op de beursvloer in Amsterdam heb ik op diverse Europese beurzen succesvol gehandeld.  Door mijn ervaring heb hij geleerd om gebruik te maken van slimme optiestrategieën. 

Ik weet hoe belangrijk het is risico's te beperken ten einde mooie rendementen te kunnen behalen. Hierbij bouw ik op mijn ervaring, discipline en flexibiliteit. Door het maken van bewuste duurzame beleggingskeuzes wil ik bijdragen aan een betere toekomst.

Danique Bootsman

Danique Bootsman

Data-analist 

Naast mijn functie als data analist bij DBAC, studeer ik Business Analytics aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Deze studie focust zich op het verzamelen en analyseren van data. De analyses worden ingezet om bedrijfsprocessen te verbeteren en optimaliseren. Zo kun je dus ‘data-driven’ beslissingen maken binnen een bedrijf.

De dingen die ik leer tijdens m’n studie pas ik toe bij DBAC. Ik analyseer en vergelijk data om te bepalen welke keuzes binnen het bedrijf het beste zullen uitpakken. Daarnaast probeer ik bepaalde processen binnen DBAC zoveel mogelijk te automatiseren. Zo blijft er meer tijd over om te besteden aan onze leden!