BEGINNEN MET BELEGGEN
Tips voor duurzame vermogensgroei

In ons nieuwste e-book lees je alles wat je moet weten over duurzame vermogensgroei, het beste instapmoment en hoe je de eerste stappen zet. We nemen je stap voor stap mee op jouw reis en vertellen je wat je moet weten om een verantwoorde beleggingsportefeuille samen te stellen. 

Download ons gratis e-book en lees alles wat je moet weten over duurzame vermogensgroei:

  • Wat moet je weten als je begint met beleggen?
  • Wanneer kun je het beste beginnen?
  • Hoe kun je het beste beginnen met beleggen?
  • De voordelen van ESG-integratie in jouw beleggingsportefeuille!
  • Concrete tips voor extra vermogensgroei!
50%
Download gratis
beginnen met beleggen

DE 7 MEEST GEMAAKTE FOUTEN BIJ DUURZAAM BELEGGEN

Download ons gratis e-book en lees wat de 7 meest gemaakte fouten zijn, en hoe je ze voorkomt.

  • Behaal meer rendement door ESG beleggen
  • Beheers je risico en voorkom grote verliezen
  • Maak kennis met de voordelen van duurzaam beleggen
  • Waardevolle informatie om je resultaten te verbeteren
50%
Download gratis
de 7 meest gemaakte beleggersfouten

Wat zeggen anderen over ons

over loege schilder duurzaam beleggen
Christine Chan
Loege is een van de meest toegewijde professionals die zonder aarzeling al zijn kennis deelt om zijn klanten te ondersteunen!
Niels Buijs
Niels Buijs
Zeer praktische cursus, goed inzicht geboden in de verschillende mogelijkheden en je kunt (verstandig) aan de slag met beleggen. Een aanrader.
Arnold Vrind
Loege Schilder is een vakbekwame belegger die graag zijn kennis deelt in heldere en overzichtelijke taal. De inzichten die worden gedeeld helpen je te denken en te beleggen als een professional!
Frank Schoute
Absoluut een aanrader als je meer wilt weten over duurzaam beleggen. Of je nu net begonnen bent met beleggen of de eerste stap nog niet hebt gezet, omdat je niet weet hoe of waarin te beleggen, dan helpt Loege en zijn team je hiermee.

Beleggen gaat gepaard met risico. Als je niet weet wat je doet, kun je met beleggen geld verliezen. Daarom is het belangrijk dat jij wél weet wat je doet. Met de juiste kennis en informatie hoeft beleggen helemaal niet ingewikkeld te zijn!

Je kunt beleggen vergelijken met autorijden. Als je niet weet hoe je de auto start, waar het gas- en rempedaal zitten, hoe de de richtingaanwijzer werkt en hoe je moet sturen, dan wordt het ingewikkeld en risicovol. Maar als je weet wat je moet doen en oefent, wordt het eenvoudig en kost je geen moeite meer. Bovendien is het dan gewoon leuk om te doen!

Beleggers zijn ook maar mensen en leren in de praktijk door vallen en opstaan. We zijn nou eenmaal emotionele wezens en handelen daardoor minder rationeel dan we zouden willen. 

In onze e-boeken lees je alles wat je moet weten om succesvol te kunnen beginnen met duurzaam beleggen. En hoe je de meest voorkomende fouten voorkomt.

Ik wens je veel leesplezier en succes met beleggen!

Loege Schilder

Loege Schilder

arrow_drop_up arrow_drop_down